Foto – Aija Geida

Ātrā ābolkūka bez mīklas mīcīšanas 0

Sastāvdaļas
• 5 lieli un sulīgi āboli
• 125 g kviešu miltu
• 125 g mannas
• 180 g cukura
• 75 g sviesta,
• ⅓ tējkarotes malta kanēļa
• ēdamkarote vaniļas cukura
• tējkarote sodas

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā sajauc cukuru, mannu, miltus, garšvielas un sodu. Ābolus nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves. Tortes veidni izklāj ar cepampapīru. Sauso maisījumu sadala četrās daļās. Veido kārtas – sausais maisījums, pāris pikuču sviesta, āboli, atkal sausais maisījums, sviests un āboli. Virspusē liek sauso maisījumu un pusi no sviesta daudzuma, ko sarīvē uz rupjas rīves. Cep +180 °C aptuveni 50–55 minūtes, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.

Šo pīrāgu var pagatavot visātrāk – nav ne mīkla jāmīca, ne āboli jāsagriež.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.