Foto no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

Biezpiena sacepums 0

1. Bļodā sajauc sviestu ar cukuru. Olām atdala dzeltenumus, pievieno sviesta un cukura masai, pieber vaniļas cukuru, pievieno citrona sulu un rīvēto miziņu, tad pieliek biezpienu. Visu saputo ar putojamo slotiņu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Sietiņā notecina aprikozes. Olu baltumus stingri saputo un iecilā biezpiena masā. Pusi masas liek ietaukotā sacepuma formā, uz tās kārto aprikožu pusītes, virsū liek atlikušo masu. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, cep cepeškrāsnī 40 minūtes. Pēc 20 minūtēm karstumu samazina līdz 180 grādiem.

Recepte no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.