Foto no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

Biezpiena sacepums 0

1. Bļodā sajauc sviestu ar cukuru. Olām atdala dzeltenumus, pievieno sviesta un cukura masai, pieber vaniļas cukuru, pievieno citrona sulu un rīvēto miziņu, tad pieliek biezpienu. Visu saputo ar putojamo slotiņu.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Vai tiešām ASV uz to būs spējīga? Makrons brīdinājis Zelenski par bīstamu pavērsienu – viņam draud briesmas… 40
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Sietiņā notecina aprikozes. Olu baltumus stingri saputo un iecilā biezpiena masā. Pusi masas liek ietaukotā sacepuma formā, uz tās kārto aprikožu pusītes, virsū liek atlikušo masu. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, cep cepeškrāsnī 40 minūtes. Pēc 20 minūtēm karstumu samazina līdz 180 grādiem.

Recepte no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.