
Foto – Aija Geida
Atvēsinošais ogu kokteilis 1
(4 porcijas)
• 300 g melleņu vai citu ogu
• 100 ml cukura sīrupa
• 200 ml minerālūdens
• 200 g ledus
• 2 piparmētru zariņi
• Laims
No laima izspiež sulu. Visas sastāvdaļas rūpīgi sakuļ blenderī. Piparmētru lapiņas sastampā piestā un pievieno gatavajam kokteilim.
Reklāma
Reklāma
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Okupanti zvēro: ukraiņi atraduši netradicionālu, taču efektīvu veidu, kā cīnīties pret Krievijas droniem
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam
47
! Daļu laima var sagriezt gabaliņos un pievienot, pasniedzot kokteili.