
Foto – Aija Geida
Atvēsinošais ogu kokteilis 1
(4 porcijas)
• 300 g melleņu vai citu ogu
• 100 ml cukura sīrupa
• 200 ml minerālūdens
• 200 g ledus
• 2 piparmētru zariņi
• Laims
No laima izspiež sulu. Visas sastāvdaļas rūpīgi sakuļ blenderī. Piparmētru lapiņas sastampā piestā un pievieno gatavajam kokteilim.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
! Daļu laima var sagriezt gabaliņos un pievienot, pasniedzot kokteili.