
Aukstā zupa ar augļiem 0
Kā gatavot?
Banānu un dzērvenes sablendē kopā ar jogurtu. Žāvētās plūmes uzbriedina karstā ūdenī. Bumbierus un ābolus sagriež gabaliņos un vāra mīkstus kopā ar medu. Atdzesē un liek zupā kopā ar uzbriedinātajām plūmēm. Iemaisa biezpienu. Izgaršo un pievieno garšvielas.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Recepte – Skrundas arodvidusskolas skolotāja, arī godu saimniece Gunta Stepanova
Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī
Melnie spageti ar mīdijām
Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem
Bērzu sula
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!
5 receptes, kurās izmantot pāri palikušās olas: salāti, uzkoda, pīrāgi!
Siera salāti ar olu un garnelēm
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Benedikta olas ar mazsālītu lasi