Aukstā zupa ar augļiem 0
Kā gatavot?
Banānu un dzērvenes sablendē kopā ar jogurtu. Žāvētās plūmes uzbriedina karstā ūdenī. Bumbierus un ābolus sagriež gabaliņos un vāra mīkstus kopā ar medu. Atdzesē un liek zupā kopā ar uzbriedinātajām plūmēm. Iemaisa biezpienu. Izgaršo un pievieno garšvielas.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”?
                                    1
                            
                            
                                
                                            Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
                            
                            
                                
                                            Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
                            
                            Recepte – Skrundas arodvidusskolas skolotāja, arī godu saimniece Gunta Stepanova
                                                Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī
                            
                            
                                                Melnie spageti ar mīdijām
                            
                            
                                                Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem
                            
                            
                                                Bērzu sula 
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!
                            
                            
                                                5 receptes, kurās izmantot pāri palikušās olas: salāti, uzkoda, pīrāgi!
                            
                            
                                                Siera salāti ar olu un garnelēm
                            
                            
                                                Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
                            
                            
                                                Benedikta olas ar mazsālītu lasi
                            
                            
                
                
                
                            
                
                            
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            
                
                                


