Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem 0
Sastāvdaļas – laša galva un atgriezumi, 5 – 6 kartupeļi, 1 sīpols, 2 daiviņas ķiploka, sāls, pipari.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos?
107
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri?
400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus
88
Lasi kopā ar gabaliņos sagrieztiem kartupeļiem vāra sālsūdenī, kam pievienoti pipari pēc garšas. Uz pannas apcep sīpolus, pievieno caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku, samaisa, pievieno zupai.