Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte 0

Sastāvdaļas – svaigi vai saldēti zaļie zirnīši, svaigas piparmētras, jūras sāls, melnās sezama sēkliņas, dīgsti.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
“Būs jādzīvo džemperos! Palīdziet mūsu energosistēmai!” Krievi savu panākuši
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno nedaudz jūras sāls un vienu piparmētras kātiņu, liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, piparmētras kātiņu izņem, pievieno izlobītus zaļos zirnīšus. No brīža, kad ūdens atkal uzvārījies, vāra tikai 1,5 min, lai zirnīši nezaudē krāsu. Noņem no uguns. Pievieno pāris piparmētru lapiņas, sablendē. Lej šķīvī. Pārkaisa ar svaigi grauzdētām melnajām sezama sēkliņām un dīgstiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.