Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte 0

Sastāvdaļas – svaigi vai saldēti zaļie zirnīši, svaigas piparmētras, jūras sāls, melnās sezama sēkliņas, dīgsti.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno nedaudz jūras sāls un vienu piparmētras kātiņu, liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, piparmētras kātiņu izņem, pievieno izlobītus zaļos zirnīšus. No brīža, kad ūdens atkal uzvārījies, vāra tikai 1,5 min, lai zirnīši nezaudē krāsu. Noņem no uguns. Pievieno pāris piparmētru lapiņas, sablendē. Lej šķīvī. Pārkaisa ar svaigi grauzdētām melnajām sezama sēkliņām un dīgstiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.