Foto – LETA

Automašīnas baltā nāve 0

Tomēr aukstums ir mazākais ļaunums, kas Latvijas ziemā skar autovadītāju. Galu galā, ja viss ir pavisam slikti, var palūgt, lai kaimiņš iedod piepīpēt vai pavelk striķī pa pagalmu. Pustukšu sasalušu logu mazgājamo var reanimēt, tam pielejot labi daudz ziemas šķidruma koncentrāta un uzsildot mašīnu, savukārt sviestā sagājušu vasaras dīzeli var reanimēt ar kādu no ikvienā lielveikalā nopērkamajām speciālajām ķimikālijām vai šļuku benzīna, ja galīgi nekā cita nav. Senos laikos vīri zem ikarusu un kamazu bākām lika lāpas un kūra ugunskurus, tomēr saprotamu iemeslu dēļ to nevajadzētu darīt.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Īstais automobilista ziemas ienaidnieks ir tas, ko uz ielām un ceļiem pārsteidzošā dāsnumā izkaisa un izsmidzina oranžie kravas automobiļi ar priekšā piekarinātajām šķūrējamām lāpstām. Tas ir sāls. Latviešu tradīcijā sāls izbēršana zemē nozīmē lielāku vai mazāku nelaimi vai vismaz kārtīgu kašķi. Autobraucēju tradīcijā sāls nozīmē koroziju. Rūsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.