Foto – Fotolia.com

Auzu pārslu kotletes gavētājiem un tievētājiem 0

Auzu pārslu vietā šai receptē var izmantot arī vārītus rīsus – tāpat izdodas garšīgi.

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

1 glāze auzu pārslu
200 gramu šampinjonu
1 kartupelis
Ķiploki
1 sīpols
Pētersīļi
Sāls un pipari pēc garšas
Gatavais garšvielu maisījums vistas kotletēm vai karija

Pagatavošana

1. Auzu pārslas aplej ar 1/2 glāzi verdoša ūdens. Ļauj uzbriest. Lieko ūdeni notecina.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus sarīvē uz smalkas rīvītes. Šampinjonus sasmalcina.

3. Dārzeņus un sēnes sajauc ar auzu pārslām. Samaisa un pievieno garšvielas un zaļumus.

4. izveido kotletītes vai plācenīšus un cep augu elļā, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Tomātu-bazilika mērce

Tomātus sautē kopā ar bazilika lapiņām. Beigās pievieno nedaudz balzametiķa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.