Foto – Anda Krauze

Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0

Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.

Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Kokteilis
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.