
Foto – Anda Krauze
Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0
Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.
Reklāma
Reklāma
Ik 44 minūtes Zeme saņem mistisku signālu no Visuma – NASA atklāj tā avotu
Slimot vairs nebūs tik vienkārši! Veselības ministrija apsver iespēju ieviest prasību darbnespējas lapā obligāti norādīt diagnozi
Sāp un dedzina pakrūtē? 10 pārtikas produkti, kas kaitē kuņģim un veicina kuņģa dedzināšanu
Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!