Foto – Anda Krauze
Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0
Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.
Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!



