Foto – Anda Krauze
Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0
Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.
Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!



