
Foto – Anda Krauze
Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0
Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.
Reklāma
Reklāma
Ko ēst, lai uzņemtu D vitamīnu bez uztura bagātinātājiem? Speciālisti iesaka piecus visefektīvākos produktus
FOTO. Grezni! Izsolē par 346 tūkstošu sākuma cenu nonācis bijušais Maijas Rozītes un Kaspara Krištopana dzīvoklis
Numerologs atklāj, cik laulību jums paredzējis liktenis, balstoties uz jūsu dzimšanas datumu
7
Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!