Foto – Aija Geida

Aveņu un kokosriekstu maizītes 0

Miltus sajauc ar pusi brūnā cukura (75 g), pievieno sviestu un visu samīca, līdz veidojas drupačas. Pievieno olu, vaniļas ekstraktu un veido mīklu. To izklāj pannā un sadursta ar dakšiņu. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes, līdz tā viegli brūna. Tad izņem no krāsns un vēl siltai uzziež aveņu ievārījumu.

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Veselam
Noteikti nezināji, ka šo 5 augļu mizas ir ēdamas, turklāt tās ir bagātas ar uzturvielām
Lasīt citas ziņas

Atlikušās divas olas sakuļ kopā ar otru pusi brūnā cukura (75 g), iemaisa kokosriekstu skaidiņas, uzklāj aveņu ievārījumam un cep krāsnī vēl 20–25 minūtes, līdz virsma kļūst zeltaini brūna. Atdzesē pannā un tad sagriež gabaliņos. Garšīgas un barojošas aveņu maizītes ar riekstu garšu un smaržu
.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.