Foto – Bonappetit.lv
Tomātu zupa ar siera pankūkām 0
Sīpolu un ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, tomātu pastu un buljonu un vārīt zem vāka 15 min. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Ja tomāti nav izjukuši, tad sasmalciniet tos ar blenderi un vēlreiz uzkarsējiet!
Gatavojam siera pankūkas. Miltus sajaukt ar pienu un olu, pievienot pa šķipsniņai sāli un cukuru. Izcept pankūkas.
Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves un vēl karstas pankūkas pārkaisīt ar sieru, ielikt pa kādai bazilika lapiņai un sarullēt. Kad pankūkas atdziest sagriezt tās kumosa gabaliņos.
Tomātu zupu pasniedz karstu ar pankūkām, dekorējot ar rīvētu sieru un bazilika lapiņām.
Recepte tapusi sadarbībā ar Siera namu un
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami




