Foto: SHUTTERSTOCK

Avokado laiviņas – ātri, vienkārši, bet izsmalcināti 0

Sastāvdaļas

• 2 avokado

• 200 g biezpiena ar krējumu

• 150 g auksti kūpināta laša filejas

• citrons

• svaigi pētersīļi un dilles

Pagatavošana

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kaulu (var nomizot mizu, jo būs vieglāk apēst).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Emocijzīmes, kas bieži tiek pārprastas: tās nozīmē kaut ko pavisam citu, nekā domājat 31
Kokteilis
FOTO. Daži no viņiem pat neprecēti! Šī gada 10 iekārojamākie Latvijas vīrieši MI skatījumā
Eksperti atklāj, ka ir kaut kas, no kā Putins baidās vairāk nekā no NATO
Lasīt citas ziņas

Avokado pusītes liek uz šķīvja. Tajās pilda biezpienu, pārliek saritinātas laša filejas šķēlītes.

Citronu sagriež ļoti plāni, mazliet sulas uzspiež lasim.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai dillēm.

Biezpiena vietā var ņemt mājas sieru, laša vietā – ikrus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.