Foto: SHUTTERSTOCK

Avokado laiviņas – ātri, vienkārši, bet izsmalcināti 1

Autors: Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 2 avokado

• 200 g biezpiena ar krējumu

• 150 g auksti kūpināta laša filejas

• citrons

• svaigi pētersīļi un dilles

Pagatavošana

Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Draudi ir tuvu: Rietumu izlūkdienesti brīdina, kad pasaulē sāksies vēl viens karš
Lasīt citas ziņas

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kaulu (var nomizot mizu, jo būs vieglāk apēst).

Avokado pusītes liek uz šķīvja. Tajās pilda biezpienu, pārliek saritinātas laša filejas šķēlītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citronu sagriež ļoti plāni, mazliet sulas uzspiež lasim.

Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai dillēm.

Biezpiena vietā var ņemt mājas sieru, laša vietā – ikrus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.