Foto: SHUTTERSTOCK

Avokado laiviņas – ātri, vienkārši, bet izsmalcināti 1

Autors: Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

• 2 avokado

• 200 g biezpiena ar krējumu

• 150 g auksti kūpināta laša filejas

• citrons

• svaigi pētersīļi un dilles

Pagatavošana

Kokteilis
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
TV24
Tos es gribu aizliegt! Maestro kategoriski iebilst pret viņa vārdā nosaukto Dziesmu svētku rīkošanu
Kokteilis
TESTS. Izvēlies Ziemassvētku eglītes rotājumu, un mēs negaidīti precīzi atklāsim, ko tu no citiem klusībā slēp
Lasīt citas ziņas

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kaulu (var nomizot mizu, jo būs vieglāk apēst).

Avokado pusītes liek uz šķīvja. Tajās pilda biezpienu, pārliek saritinātas laša filejas šķēlītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citronu sagriež ļoti plāni, mazliet sulas uzspiež lasim.

Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai dillēm.

Biezpiena vietā var ņemt mājas sieru, laša vietā – ikrus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.