Publicitātes foto

Avokado un bumbieru kūka. Bez cepšanas un bez miltiem! 2

Biskvītam
Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
Zaļās pistācijas – 50 g
Indijas rieksti – 100 g
Dzeltenās rozīnes – 200 g

Reklāma
Reklāma
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Veselam
Svaigi tie ir daudz veselīgāki: pieci dārzeņi, kurus pirms lietošanas uzturā nevajadzētu termiski apstrādāt
“Šodien saņēmu algu, vakarā jau puses nav, jāņem kredīts!” Latviete atklāj patieso situāciju, kā šobrīd lielākā daļa no mums dzīvo 12
Lasīt citas ziņas

Krēmam un kūkai
Kivi – 4 gab.
Avokado – 4 gab.
Bumbieri – 4 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Laims – 1 gab.

Dekoram
Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Gatavo biskvītu – sablendē vai samaļ riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpina malt, līdz izveidojās ķepīga masa.
2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.
3. Liek sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.
4. Notīra kivi un sagriež plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.
5. Gatavo krēmu – notīra bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.
6. Lej kūkas formā un liek saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.
7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.