Publicitātes foto

Avokado un bumbieru kūka. Bez cepšanas un bez miltiem! 2

Biskvītam
Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
Zaļās pistācijas – 50 g
Indijas rieksti – 100 g
Dzeltenās rozīnes – 200 g

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Krēmam un kūkai
Kivi – 4 gab.
Avokado – 4 gab.
Bumbieri – 4 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Laims – 1 gab.

Dekoram
Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Gatavo biskvītu – sablendē vai samaļ riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpina malt, līdz izveidojās ķepīga masa.
2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.
3. Liek sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.
4. Notīra kivi un sagriež plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.
5. Gatavo krēmu – notīra bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.
6. Lej kūkas formā un liek saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.
7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.