Foto – Tv24Riga Publicitātes foto

Azerbaidžāņu “Dushbere” ar pašu gatavotiem pelmeņiem. Tv24 fotorecepte 0

No sākuma liec vārīties liellopa buljonu ar apdedzinātiem kauliem un sīpoliem un selerija sakni.
Sajauc malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām. Sagatavo mīklu un ļoti plāni izrullē, ar asu nazi sagriez 1cmx1cm mazos kvadrātiņos, kuros ietin malto gaļu, veidojot mazus pelmenīšus. Gatavos pelmeņus liec gatavā buljonā, līdz viņi sāk peldēt.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.