Foto – Tv24Riga Publicitātes foto

Azerbaidžāņu “Dushbere” ar pašu gatavotiem pelmeņiem. Tv24 fotorecepte 0

No sākuma liec vārīties liellopa buljonu ar apdedzinātiem kauliem un sīpoliem un selerija sakni.
Sajauc malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām. Sagatavo mīklu un ļoti plāni izrullē, ar asu nazi sagriez 1cmx1cm mazos kvadrātiņos, kuros ietin malto gaļu, veidojot mazus pelmenīšus. Gatavos pelmeņus liec gatavā buljonā, līdz viņi sāk peldēt.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.