Foto – Tv24Riga Publicitātes foto

Azerbaidžāņu “Dushbere” ar pašu gatavotiem pelmeņiem. Tv24 fotorecepte 0

No sākuma liec vārīties liellopa buljonu ar apdedzinātiem kauliem un sīpoliem un selerija sakni.
Sajauc malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām. Sagatavo mīklu un ļoti plāni izrullē, ar asu nazi sagriez 1cmx1cm mazos kvadrātiņos, kuros ietin malto gaļu, veidojot mazus pelmenīšus. Gatavos pelmeņus liec gatavā buljonā, līdz viņi sāk peldēt.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Kokteilis
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.