Foto – Bonappetit.lv

Tradicionālais belašs. Nostaļģiski, vienkārši un patiešām garšīgi! 0

Pagatavošana

Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis ( veidojās putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.

Reklāma
Reklāma
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
Lasīt citas ziņas

Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietiņā uzrūgt.
Gaļu izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus un kārtīgi samaisa.

Uz mīklas plācenīšiem liek 2 tējk. gaļas pildījuma, miklu savāc ka maisiņu uz augšu un pieplacina, ātri apgriežot uz otru pusi. Pannā uzkarsē eļļu un cep belašus līdz gatavībai, liekot uz pannas vispirms ar caurumu uz leju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavus belašus liek uz salvetes, lai notek liekie tauki.

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.