Foto – Bonappetit.lv

Tradicionālais belašs. Nostaļģiski, vienkārši un patiešām garšīgi! 0

Pagatavošana

Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis ( veidojās putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.

Reklāma
Reklāma
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietiņā uzrūgt.
Gaļu izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus un kārtīgi samaisa.

Uz mīklas plācenīšiem liek 2 tējk. gaļas pildījuma, miklu savāc ka maisiņu uz augšu un pieplacina, ātri apgriežot uz otru pusi. Pannā uzkarsē eļļu un cep belašus līdz gatavībai, liekot uz pannas vispirms ar caurumu uz leju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavus belašus liek uz salvetes, lai notek liekie tauki.

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.