Anda Krauze
Baklažānu namiņš ar Fetas sieru 0
KĀ GATAVOT?
Baklažānu sagriež šķēlēs, apcep olīveļļā – aptuveni 2 min no katras puses. Bazilika lapiņas sablenderē kopā ar ķiploku, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Uz šķīvja liek ceptā baklažāna šķēli, virsū – svaiga tomāta šķēli, tad Fetas sieru, atkal tomātu un baklažānu. Visu pārlej ar bazilika mērci, pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem.
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes
3
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE



