Anda Krauze

Baklažānu namiņš ar Fetas sieru 0

KĀ GATAVOT?

Baklažānu sagriež šķēlēs, apcep olīveļļā – aptuveni 2 min no katras puses. Bazilika lapiņas sablenderē kopā ar ķiploku, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Uz šķīvja liek ceptā baklažāna šķēli, virsū – svaiga tomāta šķēli, tad Fetas sieru, atkal tomātu un baklažānu. Visu pārlej ar bazilika mērci, pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem.

Reklāma
Reklāma
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Pircēji izmisumā – ir tikai augusta sākums, bet veikalos jau nopērkamas preces Ziemassvētkiem
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.