Publicitātes foto

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.
Pagatavošana:

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.