Publicitātes foto

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Recepte 4 personām.
Pagatavošana:

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.