Foto – Matīss Markovskis

Baltās šokolādes krēms ar bezē cepumiem un jāņogām 0

PAGATAVOŠANA

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē.

Saldo krējumu karsē kopā ar glikozes sīrupu, pievieno vaniļas pāksti. Maisa līdz šķidrums viendabīgs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Lasīt citas ziņas

Uzkarsēto saldo krējumu uzmanīgi iemaisa izkausētajā baltajā šokolādē. Kad masa kļūst viendabīga, pievieno apelsīnu liķieri.

Lej lēzenā traukā un ievieto uz nakti ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedzot krēmu sagriež gabaliņos, liek deserta trauciņos kopā ar drupinātiem bezē cepumiem. Rotā ar baltajām jāņogām vai citām svaigām ogām.

Pavāres piebilde

Glikozes sīrups krēmu padara vijīgu. Tas nopērkams, piemēram, veikalā Gemoss, taču, ja šāda sīrupa nav, krēms tāpat izdosies garšīgs.

36,6 °C konsultante RŪTA RIETUMA, kafejnīcas Austra īpašniece un šefpavāre