Foto – Matīss Markovskis

Baltās šokolādes krēms ar bezē cepumiem un jāņogām 0

PAGATAVOŠANA

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē.

Saldo krējumu karsē kopā ar glikozes sīrupu, pievieno vaniļas pāksti. Maisa līdz šķidrums viendabīgs.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Uzkarsēto saldo krējumu uzmanīgi iemaisa izkausētajā baltajā šokolādē. Kad masa kļūst viendabīga, pievieno apelsīnu liķieri.

Lej lēzenā traukā un ievieto uz nakti ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedzot krēmu sagriež gabaliņos, liek deserta trauciņos kopā ar drupinātiem bezē cepumiem. Rotā ar baltajām jāņogām vai citām svaigām ogām.

Pavāres piebilde

Glikozes sīrups krēmu padara vijīgu. Tas nopērkams, piemēram, veikalā Gemoss, taču, ja šāda sīrupa nav, krēms tāpat izdosies garšīgs.

36,6 °C konsultante RŪTA RIETUMA, kafejnīcas Austra īpašniece un šefpavāre

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.