Foto – Aija Geida

Griķu un dārzeņu sautējums
 siltuma sajūtai vēderā 0

Sastāvdaļas
125 g griķu
liels burkāns
200 g ķirbja
150 g kukurūzas
paprika
375 g ūdens (trīsreiz vairāk nekā griķu)
2–3 ēdamkarotes eļļas
2 ēdamkarotes tomātu pastas
100 ml saldā krējuma
ķiploka daiviņa
tējkarote karija
tējkarote kumīna sēklu
tējkarote maltu melno piparu
tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nomizo un sagriež dārzeņus. Katlā ielej ūdeni, un, kad tas uzvārās, pieber burkānus un griķus. Aptuveni pēc piecām minūtēm pievieno eļļu, ķirbjus, kukurūzu un papriku. Pieliek garšvielas (ja nav pieejams kumīns, to var aizstāt ar ķimenēm) un nedaudz sāls. Uzliek vāku un sutina aptuveni 10–15 minūtes. Neilgi pirms gatavošanas beigām pievieno tomātu pastu, saldo krējumu, sakapātus ķiplokus un uzvāra. Pasniedz kopā ar salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.