Valda Semjonova foto

Brieža gaļa ar olu un ceptu ķiploku majonēzi
 0

Kā gatavot?

Maltajai gaļai pievieno sakapātus pētersīļus, sāli un piparus, samīca. Olu vāra 5 min, atdzesē, noņem čaumalu. Vārīto olu ietin maltās gaļas masā, apviļā sakultā olā un rīvmaizē. Cep fritierī vai eļļas peldē apmēram 4 min, līdz gaļa gatava. Ķiploku majonēzi gatavo šādi: pannā, līdz kļūst zeltainas, apcep ķiploku daiviņas. Blenderī sajauc vienu jēlu olu, 1 tējk. sinepju, 4 ķiploka daiviņas, mazliet sāls un piparu. Kad tas viss sakults viendabīgā masā, lēni tievā strūkliņā klāt lej olīveļļu. Brieža gaļu pārgriež uz pusēm un glīti kārto uz dēlīša, pievienojot trauciņu ar pašgatavoto majonēzi.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Burkāns” Rīgā Daugavmalā šefpavārs Andrejs Dudenko

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.