Foto – Anda Krauze

Knifi karsto dzērienu gatavošanai 0

• Ja karstajam dzērienam pievieno alkoholu, šķidrumu uzkarsē, bet nevāra, jo alkohols augstā temperatūrā iztvaiko, zūd arī aromāts.

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Kokteilis
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums 1
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem 6
Lasīt citas ziņas

• Gatavojot karstos dzērienus, jāizmanto tikai tiem piemēroti trauki.

• Karstos dzērienus nav ieteicams sildīt atkārtoti.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Tēju nevāra, bet uzlej verdošu ūdeni. Ļauj 4–5 minūtes ievilkties. Verdošā ūdenī tējas lapiņas kļūst mīkstas.

• Pirms uzlej tēju, tējkanna jāizskalo ar verdošu ūdeni, jo siltā traukā tēja labāk ievelkas.

• Ja karstajam dzērienam pievieno olu, garša kļūst maigāka, turklāt dzēriens bagātinās ar olbaltumvielām un minerālvielām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.