Foto – Anda Krauze

Knifi karsto dzērienu gatavošanai 0

• Ja karstajam dzērienam pievieno alkoholu, šķidrumu uzkarsē, bet nevāra, jo alkohols augstā temperatūrā iztvaiko, zūd arī aromāts.

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

• Gatavojot karstos dzērienus, jāizmanto tikai tiem piemēroti trauki.

• Karstos dzērienus nav ieteicams sildīt atkārtoti.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Tēju nevāra, bet uzlej verdošu ūdeni. Ļauj 4–5 minūtes ievilkties. Verdošā ūdenī tējas lapiņas kļūst mīkstas.

• Pirms uzlej tēju, tējkanna jāizskalo ar verdošu ūdeni, jo siltā traukā tēja labāk ievelkas.

• Ja karstajam dzērienam pievieno olu, garša kļūst maigāka, turklāt dzēriens bagātinās ar olbaltumvielām un minerālvielām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.