Izcelsme un izplatība 16

Ziņa momentāni, divu dienu laikā parādījās sociālajos tīklos un vairākos desmitos portālu – sākot no pavisam marginālām “klikšķu vietnēm” līdz pat aģentūrai “Sputņik” un laikrakstam “Izvestija”, kas vismaz cenšas izlikties respektabli.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Interesanti, ka patiesībā tā ir rakstu sērija. Vēlāk no tā paša avota pienāca arī ziņa par to, ka Donbasā “ukraiņu diversantus” apmācot instruktori no Igaunijas. Arī šo informāciju tālāk palaida lielie Krievijas mediji, tostarp arī viena no vadošajām Krievijas ziņu aģentūrām “RIA Novosti”. Tika apgalvots, ka tam ir foto pierādījumi, taču bildēs nekādi igauņi nav redzami, vien ukraiņu karavīri kādās mācībās, kas jau agrāk izmantoti pie citiem līdzīgiem rakstiem. Tāpat ziņots, ka Donbasā ieradušies militāristi no ASV.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.