BaltāPublicitātes foto

Novados un Rīgā 4

4. maijā svētki notiks arī visos Latvijas novados. Bet Rīgā jau pirmdien, 2. maijā, no plkst. 12 līdz 13.30 Latvijas Institūts aicina uz Baltā galdauta svētkiem pārstāvjus no uzņēmumiem un organizācijām, kas strādā Doma laukuma apkaimē Vecrīgā Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas iekšpagalmā Pils ielā 20. Ar šo pasākumu Latvijas Institūts aicina latviešus arī visā pasaulē iedzīvināt Baltā galdauta svētku tradīciju.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Lasīt citas ziņas

Arī Saeimā 4. maijā tiks klāts balts galdauts, lai pēc svinīgās sēdes un ziedu nolikšanas pie Brīvības pieminekļa godinātu tos LR Augstākās Padomes deputātus, kuri 1990. gada 4. maijā balsoja par Neatkarības atjaunošanas deklarāciju.

Rīgā, Aristida Briāna ielā 9 fon Stricka villas dārzā 4. maijā plkst. 14 pie desmit metrus gara galda kaimiņus ar groziņiem gaida kvartāla iemītnieki – “Piens”, “Labietis”, “Valmiermuižas vēstniecība”, “Deli snack”, “Not Perfect” reklāmas aģentūra, “Magnum NT” tipogrāfija un “Rocketbean” kafijas grauzdētava.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai jaunais aizsākums iedzīvosies, turpināsies arī pēc desmit un simt gadiem, vai tas kļūs par neatņemamu nācijas tradīciju, ir atkarīgs no mums ikviena. No tā, vai spēsim šajā dienā ieinteresēt jaunatni, kas dzimusi pēc 1990. gada, vai vecākā paaudze spēs tai nodot savus sapņus un ideālus. Jo tikai paaudzēm, rakstniekiem, pārējai inteliģencei kopā esot un iesaistoties, veidojas sociāli pilnīga emocionālā atmiņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.