Publicitātes foto

Nākotnē ar latvju zīmēm 2

“Nākotnē ir doma paplašināt sortimentu, dažādot izmērus. Pašreiz strādāju pie īpašas suvenīru/Latvijas kolekcijas, kastu šūšanai izvēloties dabīgu linu un kastes dizainu papildinot ar latvju zīmēm,” nākotnes plānus ieskicē mājražotāja. Savukārt attiecībā uz kastu aromāta dažādošanu pagaidām plānu nav.

Reklāma
Reklāma
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

“Šķiet ka lavandai ir tādas īpašības, kas tieši labi noder mantu, adījumu uzglabāšanai – tās aromāts atbaida kodes,” saka Einause, norādot, ka tieši šī iemesla dēļ aromātiskajā kastē ir droši glabāt dziju un tās izstrādājumus – sezonas drēbes, arī bērna pirmās mantas. Tāpat tajā var veidot pūra lādi, glabāt atmiņas no kāzām vai citiem godiem.

Pagaidām visas “Arom Boxi” kastes tiek gatavotas pēc pasūtījuma un īpašiem gadījumiem. “Vairākas kastes ir tapušas kā dāvana jaunlaulātajiem īpašajā kāzu dienā. Personalizētas ar izšūtiem vārdiem un zīmīgiem datumiem,” stāsta uzņēmēja, atzīstot, ka ir sāktas sarunas par “Arom Boxi” kastu pārdošanu Latvijas ražotāju preču veikalos. Patlaban uzņēmēja jau sadarbojas ar diviem veikaliem “Riga Gift Shop” un studiju “Pienene”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jautāta, ar kādu summu rēķināties šādas aromātiskās kastes kārotājam, uzņēmēja nosaka: mazākās kastes cena veikalā ir sākot no 32 eiro, bet lielākā (kāzu ar personalizētiem izšuvumiem) tirdzniecībā var maksāt aptuveni 50 eiro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.