Publicitātes foto

Lavanda no Ragaciema 2

Uzņēmēja stāsta, aromātiskā mantu glabātuve tiek šūta “no nulles”, un tas ir visai laikietilpīgs process. “Tiek piegriezts audums, kartons, iešūta lavanda. Ja roka jau ir piešauta un visi priekšdarbi izdarīti, tad vienas kastes šūšanā paiet kādas divas stundas,” kastes tapšanu apraksta uzņēmēja.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Dārzs
FOTO. Ziedu pārpilnā vietējā Holande! Daugmalē milzīgās platībās zied narcises un tulpes
Lasīt citas ziņas

Līdzvērtīgu kasti kurš katrs gribētājs gan nevarētu uztaisīt tā iemesla dēļ, ka tam ir nepieciešama gan speciāla šujmašīna, gan attiecīga pieredze. “Jebkas, ko gatavojam ar rokām nav viegli un prasa laiku un pacietību,” akcentē Einause, norādot: kastes detaļas tiek darinātas mājās, bet viss kopā tiek sašūts fabrikā uz speciālām mašīnām.

Visi kastu šūšanai nepieciešamie materiāli tiek iegādāti tepat – pie pašmāju uzņēmumiem. “Vienīgi lavanda pagaidām ir no mana dārza Ragaciemā. Ja apjomi pieaugs, lavandu pirkšu no Latvijas lavandu audzētājiem,” spriež uzņēmēja. Šobrīd tiek šūtas trīs izmēru “Arom Boxi” kastes no dažādiem audumiem atkarībā no kolekcijas, piemēram, no mežģīnēm top īpašās kāzu un kristību kolekcijas kastes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.