Foto – Bonappetit.lv

Biešu krēmzupa 0

Pagatavošana

Bietes novārīt līdz gatavībai. Kartupeļus, sīpolu un ābolu notīrīt. Ābolu sarīvēt uz rīves, sīpolu smalki sakapāt, kartupeļus sagriezt kubiņos. Katliņā ielikt sīpolus, kartupeļus un ābolu, pārliet ar ūdeni tā, lai tikko nosedz dārzeņus un vārīt uz lēnas uguns 10 min.
Bietes notīrīt un sagriezt kubiņos, pievienot katlā. Pievienot karstu buljonu, citronu sulu, timiānu. Apsegt ar vāku un vārīt 15-20 min., pašās beigās pievienot lauru lapu un ķimenes, izslēgt uguni un ļaut zupai ievilkties 15 min.
Lauru lapu izņemt āra. Katla saturu sablenderēt. Pievienot pēc garšas sāli un piparus. Vārīt vēl 7 minūtes. Pasniegt ar krējumu.
Recepti piedāvā

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas