Foto – Bonappetit.lv

Biešu krēmzupa 0

Pagatavošana

Bietes novārīt līdz gatavībai. Kartupeļus, sīpolu un ābolu notīrīt. Ābolu sarīvēt uz rīves, sīpolu smalki sakapāt, kartupeļus sagriezt kubiņos. Katliņā ielikt sīpolus, kartupeļus un ābolu, pārliet ar ūdeni tā, lai tikko nosedz dārzeņus un vārīt uz lēnas uguns 10 min.
Bietes notīrīt un sagriezt kubiņos, pievienot katlā. Pievienot karstu buljonu, citronu sulu, timiānu. Apsegt ar vāku un vārīt 15-20 min., pašās beigās pievienot lauru lapu un ķimenes, izslēgt uguni un ļaut zupai ievilkties 15 min.
Lauru lapu izņemt āra. Katla saturu sablenderēt. Pievienot pēc garšas sāli un piparus. Vārīt vēl 7 minūtes. Pasniegt ar krējumu.
Recepti piedāvā

Reklāma
Reklāma
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Kokteilis
Ārsts – 4000 eiro, pārdevējs – 1500 eiro. Kādas algas, pēc mākslīgā intelekta teiktā, būtu pelnījuši Latvijas darbarūķi?
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.