Foto no “Ģimenes krājumiem”

Vītināta liellopa vai medījuma gaļa. Kārdinoša recepte! 0

KĀ GATAVOT? Gaļu sagriež iegarenos gabaliņos, izņem plēves un cīpslas. Katru gabalu ieberž ar garšvielu maisījumu, vēsumā marinē 3 līdz 4 diennaktis. Pēc tam gaļu notīra no garšvielām. Sagatavo rīvmaizes un garšvielu maisījumu, tajā bagātīgi apviļā gaļas gabalus, lai izveidojas garoziņa. Gaļu saplacina, caurver ar aukliņu vai ietin marlē, pakar labi vēdināmā, vēsā telpā. Vītina 2 līdz 3 nedēļas.

Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Kokteilis
VIDEO. Vaikule pārkāpusi kādas robežas? Ukrainā uzliesmo karsts skandāls
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.