Foto – Valdis Semjonovs
Biešu salāti ar celmenēm un bumbieriem 0
Vārītu, nomizotu bieti un bumbieri sagriež kubiņos. Liek traukā. Pievieno marinētas celmenes. Pārlej ar mērci, kas gatavota, smiltsērkšķu sīrupam pievienojot mazliet ūdens, sinepju, citrona sulas, sāls, cukura un augu eļļas. Beigās salātos iecilā salātu lapas, spinātus vai rukolu.
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Vakara ēdienkarte saldākam miegam: 8 pārtikas produkti, kas palīdzēs iemigt bez pūlēm
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS



