
Foto – Valdis Semjonovs
Biešu salāti ar celmenēm un bumbieriem 0
Vārītu, nomizotu bieti un bumbieri sagriež kubiņos. Liek traukā. Pievieno marinētas celmenes. Pārlej ar mērci, kas gatavota, smiltsērkšķu sīrupam pievienojot mazliet ūdens, sinepju, citrona sulas, sāls, cukura un augu eļļas. Beigās salātos iecilā salātu lapas, spinātus vai rukolu.
Reklāma
Reklāma
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies
122
Nākotnes cilvēki paliks bez matiem un zaudēs četras ķermeņa daļas
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS