Biezpiena “kūdras” pīrāgs 0

Sastāvdaļas

400 g kviešu miltu
250 g sviesta
500 g biezpiena
4 ēdamkarotes kakao pulvera
4 olas
350 g cukura
1 paciņa vanilīna cukura
3 ēdamkarotes cietes
100 g krējuma

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Samīcīt sviestu, pievienot 150 g cukura un sarīvēt kopā. Samaisīt kakao pulveri ar miltiem un cukura masu līdz drupačām.

Formu cepšanai pārklāt ar cepamo papīru un izbērt pusi no drupačām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavot pildījumu: samaisīt biezpienu ar atlikušo cukuru un vanilīna cukuru, pievienot olas un krējumu, sakult ar blenderi līdz viendabīgai masai, tad pievienot cieti.

Izliet biezpiena masu uz šokolādes drupačām. Pa virsu uzbērt atlikušās drupačas. Pīrāgu cept cepeškrāsnī 190 C grādos 45 minūtes. Labu apetīti!

Rakstu piedāvā portāls

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.