Publicitātes foto

Biezpiena un selerijas uzkoda “skrienošām brokastīm” 0

Fantastiska biezpiena un selerijas uzkoda, kas piemērota vieglām brokastīm “skrienošiem cilvēkiem. Veselīgi, garšīgi un īpaši piemēroti svaigēdājiem.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Tā kā tiek izmantoti selerijas kāti, tad šī uzkoda ir bagātīga ar šķiedrvielām. Receptei izmantojam gan “Lazdonas” biezpienu, gan saldo un skābo krējumu, turklāt vēl sieru ar ķimenēm.

Selerijas kātus, sagrieztus 15 cm garos posmos, pilda ar iepriekšminētajām sastāvdaļām, kas sajauktas ar itāļu vai Provansas garšvielām, sakapātiem lokiem un dillēm. Kad kāti sapildīti, vēl pārkaisa ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.