Brī siers ar zemenēm, marinēts olīveļļā un balzametiķī 0

Sastāvdaļas: Brī siers, zemenes, laba olīveļļa, melnie pipari, svaigu piparmētru lapiņas, balzametiķis, medus, sāls.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Brī sieru sagriež gabaliņos, zemenes – uz pusēm, ber burciņā, pievienojot piparmētru lapiņas un svaigus, drupinātus melnos piparus. Citā traukā 50 g labas olīveļļas sajauc ar 3 ēdamk. balzametiķa, 1 ēdamk. medus un pieber nedaudz sāls. Lej pāri sieram un zemenēm, ļauj 2 stundas iemarinēties. Ledusskapī var glabāt pat nedēļu. Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai pievieno lapu salātiem.

 

“Botanica cafe” līdzīpašnieka un šefpavāra Heinriha Erharda recepte.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.