UZZIŅA 0

Seju apgleznošana – tas ir mākslas darbs. Ballītē var pieaicināt profesionāļus, kas piedāvā šādu pakalpojumu (cena – aptuveni trīs eiro par vienu sejiņu). Piemēram, profesionālas grima mākslinieces atrodamas www.skaistumadzirkts.lv, ķermeņa un sejas apgleznošanu var meklēt www.svetkulaiks.lv, bērnu seju apgleznošanu – www.tusibusi.lv, grima māksliniekus – interneta vietnēwww.unimakslinieki.lv, Valmierā un Vidzemē darbojas www.laiprieks.lv.
Ieteikumi
• Uz bērnu sejām nav ieteicams zīmēt ar rakstāmpiederumiem, guašu vai pieaugušajiem domāto dekoratīvo kosmētiku, jo mazuļu āda ir ļoti jutīga. No nepiemērotām krāsām var rasties alerģiska reakcija, turklāt tās grūti nomazgāt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
RAKSTA REDAKTORS
Linda Tunte: 15.maijam ir jābūt brīvdienai – tā ir daudz svarīgāka diena par daudzām citām 46
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Lasīt citas ziņas

• Lai izvairītos no nepatīkama ādas kairinājuma, apsārtuma, ieteicams vispirms uztaisīt provi. Apakšdelma iekšpusē uzliek mazliet konkrētās krāsas un vēro – ja stundas laikā nerodas apsārtums vai cita ādas reakcija, krāsu var droši izmantot.

• Diemžēl bērnu sejas krāsu sastāvā ir pat četru veidu parabēni un citas ķīmiskās sastāvdaļas. Latvijā dabiskās ekokrāsas neizdevās atrast, tās var meklēt ārvalstu interneta veikalos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.