Foto – Timurs Subhankulovs

Brokastu maizes un bekona karstais sacepums 0

Sastāvdaļas 
– baltmaize (var izmantot arī cietāku), sviests, kūpināts bekons, olas, piens, siers, garšviela “Provansas garšaugi”.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kārlis Streips: Šoreiz droši vien godājamai dzejniecei vienkārši vajadzēja paklusēt
RAKSTA REDAKTORS
“Paldies kurjeram!” Vairāki cilvēki netiek pie saviem sūtījumiem pakomātos – piegādes uzņēmumi skaidro, kāpēc tā notiek
Lavrovs atgriežas “uz skatuves” ar pārsteidzošu paziņojumu par solījumu, ko ASV devušas Maskavai
Lasīt citas ziņas

Pusi baltmaizes kukuļa sagriež vidēji lielos kubiņos, apcep sviestā. Pievieno sagrieztu bekonu un visu liek karstumizturīgā traukā. Olas sakuļ ar pienu un lej pāri baltmaizes un bekona masai. Pārkaisa ar sieru un Provansas garšaugiem, cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz virsiņa kļuvusi zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.