Foto-Anda Krauze

Cāļa filejas salāti ar paipalu olām un aveņu medus – Dižonas sinepju majonēzi 0

Sastāvdaļas:  (četrām personām) Salātiem: 200 g vistas filejas, 200 g kartupeļu, 50 g marinētu gurķu, 50 g svaigu gurķu, 8 paipalu olas, 8 ķiršu tomāti, 12 kartupeļu čipsi, zaļumi. Mērcei: 300 g majonēzes, 30 g aveņu medus, 1 ēd. k. baltvīna etiķa, 50 g Dižonas sinepju, sāls, cukurs, pipari.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju vāra 55 oC vienu stundu, tad uzgrilē. Paipalu olas vāra 2 min. Vārītus kartupeļus, vistas fileju un gurķus sagriež sīkos kubiņos, sajauc ar mērci. Tomātus un paipalu olas griež uz pusēm. Uz šķīvja kārto čipsus, uz tiem salātus. Apkārt liek olas un ķiršu tomātus, dekorē ar zaļumiem.

Gatavpka restorāna “Burkāns”” šefpavārs Andris Rūmītis

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no krodziņa “Folkklubs Ala Pagrabs” Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saieta

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.