Foto no Bonappetit.lv

Cāļa gaļas nageti 0

Vienā traukā ar dakšu uzputo olu, otrā traukā ieber rīvmaizi. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru, cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Lasīt citas ziņas

Medaljonus vispirms mērcē sakultajā olā, tad rīvmaizē un kārto uz sagatavotās pannas. Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes.

Kamēr cepas medaljoni, gatavo mērces. Zaļumu mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātām dillēm un ķiploka daiviņu, pievieno sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sinepju mērcei krējumu sajauc ar sinepēm un pievieno sāli un cukuru pēc garšas.
Recepte no Bonappetit.lv grāmatas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.