Foto no Bonappetit.lv

Cāļa gaļas nageti 0

Vienā traukā ar dakšu uzputo olu, otrā traukā ieber rīvmaizi. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru, cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Medaljonus vispirms mērcē sakultajā olā, tad rīvmaizē un kārto uz sagatavotās pannas. Cep cepeškrāsnī 20–25 minūtes.

Kamēr cepas medaljoni, gatavo mērces. Zaļumu mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātām dillēm un ķiploka daiviņu, pievieno sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sinepju mērcei krējumu sajauc ar sinepēm un pievieno sāli un cukuru pēc garšas.
Recepte no Bonappetit.lv grāmatas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.