Foto – Bonappetit.lv

Risoto ar kūpinātu asari 0

Pagatavošana

Asari notīrīt , izņemt asakas un sadalīt mazos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
Lasīt citas ziņas

Puravu sagriezt gareniski uz pusēm, attīrīt no smiltīm un sagriezt smalkāk. Sviestu izkausēt katlā ar biezu apakšu vai palielā pannā un apcept tajā puravus, 4-5 min. Pievienot rīsus un apcept tos vēl 2 min.

Pieliet buljonu un saldo krējumu un ik pa brīdim apmaisot sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko un rīsi ir gatavi. Pēc nepieciešamības pievienojiet ūdeni. Pašās beigās pievienot kāpostus vai spinātus, sieru, krējumu un zivs gabaliņus. Visu apmaisīt un sautēt vēl 3 min., uguni izslēgt.

Risoto pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.