Foto: Shutterstock

Cepeškrāsnī gatavotas karstmaizītes ar kausētu sieru, tomātiem un pētersīļiem. Ļoti garšīgi! 8

Šī karstmaižu recepte tiks novērtēta ne tikai tajos brīžos, kad izsalkums moka un nav laika, ko ilgi pavadīt virtuvē, bet arī tajās reizēs, kad pie jums ir atnākuši viesi. Sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas, pagatavošana arī, bet rezultāts – lielisks!

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsnī gatavotas karstmaizītes ar kausētu sieru, tomātiem un pētersīļiem

Sastāvdaļas:

Cīsiņi – apmēram 6 gab.
Tomāts – 1 vidējs
Maize – 8 šķēles
Pētersīļi – buntīte
Ķiploks – 2-3 daiviņas
Majonēze – 2 ēdamkarotes

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātus sagriež nelielos kubiņos. Tādā pat veidā sagriež arī cīsiņus. Pētersīļus sasmalcina. Var pievienot arī citus zaļumus, ja vēlaties, piemēram, dilles, lokus u.c.

Sajauciet bļodā sagrieztās sastāvdaļas. Pievienojiet saspiestu ķiploku un majonēzi. Visu kārtīgi sajauciet.

Cepešpannā ieklājiet cepamo papīru un kārtojiet maizes šķēles. Uz tām lieciet iepriekš sagatavotās sastāvdaļas. Sarīvējiet sieru un uzberiet to uz maizītēm.

Lieciet cepties cepeškrāsnī 180 grādu karstumā uz vidēji 15 minūtēm.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.