Ceptas reņģu filejas sinepju marinādē 0
Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 tējkarotes pārtikas etiķa esences, 2 ēdamkarotes “Krievu sinepju”, 3 ķiploka daiviņas, 1 ēdamkarote cukura, naža gals sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm.
Kā gatavot?
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.
Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.



