Foto – Dievietei.lv

Ceptas sēnes ar citronu un timiānu 0

Sastāvdaļas:

1 citrons
1 ēdk sagriezta timiāna
2-4 ēdk olīveļļas
500 gr sēņu
4 ēdk rīvēta siera
sāls un malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzsildiet līdz 200 grādiem.
Sarīvējiet citrona mizu /tikai dzelteno daļu/ sajauciet to ar timiānu un olīveļļu.
Sagrieziet sēnes un izkārtojiet tās cepamajā traukā, vienā kārtā. Pārlejiet ar pusi citrona- timiāna masu, uzberiet sāli un piparus. Cepiet 10 minūtes.
Pārberiet sēnes ar rīvēto sieru un lieciet cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm kamēr siers paliek zeltaini brūns.
Pārlejiet ar palikušo maisījumu un svaigi spiestu citronu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.