Foto – “Mājas labumi”

Ar garšaugiem sālītas sēnes. Šefpavāra Māra Astiča recepte 2

Nepieciešams

1 kg vārītu sēņu, 60 g sāls, daiviņa ķiploka, 2 zariņi diļļu, 3–5 upeņu lapas, 6 melnie pipari, 2 lauru lapas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Sālīt var visas ēdamās sēnes. Tās izvāra sālsūdenī.

Lai sēnes padarītu aromātiskākas un garšīgākas, tām sālīšanas laikā jāpieliek garšaugi un garšvielas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšaugus izlasa, nomazgā, nosusina un sagriež 5 cm garos gabalos. Ķiplokus notīra un parupji sagriež. Vēlams pielikt dažas bazilika un majorāna lapas.

Novārītas, nospiestas sēnes sajauc ar sāli, garšaugiem, garšvielām, stingri sapilda traukā.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.