Publicitātes foto

Cepti ķirbji ar lēcām un sieru 0

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Atklāts, kas notiek ar cilvēku nedēļu pirms nāves 47
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu sievietes, kas varētu kļūt par pasaules skaistumkaralienēm
Veselam
Jā, viņi to redz! 8 lietas, par kurām tavs zobārsts zina, ka tu melo
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 4 miniķirbīši
• Timiāns
• Ķiploks
• Sāls
• Olīveļļa

Pildījumam
• 160 g siera Talsu zaļais ritulis
• 1 sīpols
• 100 g lēcu
• 200 g tomātu
• 50 g spinātu
• Timiāna zariņš
• Ķiploks
• Sviests
• Sāls
• Pipari

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Ķirbjiem nogriež cepurīti un izņem sēklotni, apslaka ar olīveļļu. Katrā ķirbī ieliek ķiploka daiviņu, timiāna zariņu un ieber mazliet piparu un sāls. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
Pildījumam sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pievieno tomātus un lēcas, izkarsē. Pieber ķiplokus un spinātus, izkarsē. Iemaisa sagrieztu sieru. Masu pilda ķirbīšos. Karsē cepeškrāsnī piecas minūtes.

Kārto uz šķīvja un dekorē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.