Foto: KN2018/SHUTTERSTOCK

Cepts avokado ar romiešu salātiem 5

Viegls, bet vienlaikus sātīgs ēdiens uzmundrinošā un svaigā krāsā. Ķeries klāt!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 2–3 romiešu salātu galviņas

• 2 avokado

• 20–30 g cietā siera

• 1 laims

Mērcei:

• 120 ml bezpiedevu jogurta

• ingvers

• kinza

• sāls, pipari

• čili

Pagatavošana

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Avokado sagriež četrās daļās un uz pannas sakarsētā eļļā nedaudz apcep. Uzspiež 1 laima sulu un uzbārsta mazliet sāls un piparus.

Traukā kārto romiešu salātus, ceptās avokado šķēles, pārlej jogurta mērci un bagātīgi uzrīvē cieto sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.