Foto: KN2018/SHUTTERSTOCK

Cepts avokado ar romiešu salātiem 5

Viegls, bet vienlaikus sātīgs ēdiens uzmundrinošā un svaigā krāsā. Ķeries klāt!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 2–3 romiešu salātu galviņas

• 2 avokado

• 20–30 g cietā siera

• 1 laims

Mērcei:

• 120 ml bezpiedevu jogurta

• ingvers

• kinza

• sāls, pipari

• čili

Pagatavošana

TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Avokado sagriež četrās daļās un uz pannas sakarsētā eļļā nedaudz apcep. Uzspiež 1 laima sulu un uzbārsta mazliet sāls un piparus.

Traukā kārto romiešu salātus, ceptās avokado šķēles, pārlej jogurta mērci un bagātīgi uzrīvē cieto sieru.