Foto-Aija Geida

Cepts siers ar melleņu mērci 0

 Sastāvdaļas (2 personām)
: 2 paciņas cepamo siera nūjiņu,
 150 g svaigu melleņu,
 1 tējkarote cukura,
 2 tējkarotes konjaka,
 1 tējkarote citrona sulas.


Kā gatavot?

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
RAKSTA REDAKTORS
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu mērci, pannā ieliek visas tai paredzētās sastāvdaļas un uz mazas uguns karsē, līdz cukurs ir izkusis un ogām sāk atdalīties sula (cep ne ilgāk par 3 – 5 minūtēm). Svarīgi nepārcept, tad mērce nav tik aromātiska. Uzkarsē citu pannu un bez taukvielām apcep tajā siera nūjiņas – vairākas reizes apgrozot, 1– 2 minūtes. Kad nūjiņas gatavas, tām pārlej pagatavoto mērci. Pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.