Foto-Aija Geida

Cepts siers ar melleņu mērci 0

 Sastāvdaļas (2 personām)
: 2 paciņas cepamo siera nūjiņu,
 150 g svaigu melleņu,
 1 tējkarote cukura,
 2 tējkarotes konjaka,
 1 tējkarote citrona sulas.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu mērci, pannā ieliek visas tai paredzētās sastāvdaļas un uz mazas uguns karsē, līdz cukurs ir izkusis un ogām sāk atdalīties sula (cep ne ilgāk par 3 – 5 minūtēm). Svarīgi nepārcept, tad mērce nav tik aromātiska. Uzkarsē citu pannu un bez taukvielām apcep tajā siera nūjiņas – vairākas reizes apgrozot, 1– 2 minūtes. Kad nūjiņas gatavas, tām pārlej pagatavoto mērci. Pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.