Foto – Shutterstock.com

Rudzu miltu krekerīši. Saimniecības “Otaņķi” recepte 0

800 g rudzu miltu, 300 g kviešu miltu, 200 g sviesta, 500 g ūdens, 20 g ķimeņu, 20 g sāls, naža gals
cepamā pulvera.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Samīca miltus ar sviestu, pielej ūdeni, pievieno garšvielas. Samīca mīklu. To izveltnē un veido vēlamās formas cepumiņus. Cep 200 oC temperatūrā.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā izdevumā “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.