Rudzu miltu krekerīši. Saimniecības “Otaņķi” recepte 0
800 g rudzu miltu, 300 g kviešu miltu, 200 g sviesta, 500 g ūdens, 20 g ķimeņu, 20 g sāls, naža gals
cepamā pulvera.
Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu
124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot
7
Samīca miltus ar sviestu, pielej ūdeni, pievieno garšvielas. Samīca mīklu. To izveltnē un veido vēlamās formas cepumiņus. Cep 200 oC temperatūrā.
Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā izdevumā “Mājas Gardumi”