Foto – Shutterstock.com

Rudzu miltu krekerīši. Saimniecības “Otaņķi” recepte 0

800 g rudzu miltu, 300 g kviešu miltu, 200 g sviesta, 500 g ūdens, 20 g ķimeņu, 20 g sāls, naža gals
cepamā pulvera.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Samīca miltus ar sviestu, pielej ūdeni, pievieno garšvielas. Samīca mīklu. To izveltnē un veido vēlamās formas cepumiņus. Cep 200 oC temperatūrā.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā izdevumā “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.