Foto – Shutterstock.com

Rudzu miltu krekerīši. Saimniecības “Otaņķi” recepte 0

800 g rudzu miltu, 300 g kviešu miltu, 200 g sviesta, 500 g ūdens, 20 g ķimeņu, 20 g sāls, naža gals
cepamā pulvera.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Lasīt citas ziņas

Samīca miltus ar sviestu, pielej ūdeni, pievieno garšvielas. Samīca mīklu. To izveltnē un veido vēlamās formas cepumiņus. Cep 200 oC temperatūrā.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā izdevumā “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.