Cepumi “Žagariņi” – ātri un vienkārši pagatavojams našķis 0

Sastāvdaļas 2 olas, 1 ēdamkarote piena, 1 ēdamkarote cukura, 1 glāze miltu, sāls.

Reklāma
Reklāma
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
“Runa vairs nav par to, vai… bet gan – kad?” Noplūdušas sarunas detaļas no slēgtas konferences Viļņā
Kārtējais krievu drons pārkāpis NATO dalībvalsts gaisa telpu – debesīs pacelti reaktīvie iznīcinātāji
Lasīt citas ziņas

Saberž olu ar cukuru, pievieno pienu, sāli, miltus. Sastrādā viendabīgā masā. Mīklu izveltnē, sagriež strēmelēs. Katru strēmeli vidū iegriež.

Strēmeles galus izver caur iegriezumu pretējā virzienā. Cep zeltaini brūnus vārošā eļļā. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.