Cepumu suflē tortīte ar ogu želeju. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Cepumus sadrupina un sajauc ar sasildītu sviestu. Cepumu pamatni izklāj formā, liek ledusskapī.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

2. Sieru sajauc ar biezpienu, laima sulu un pūdercukuru. Visu kārtīgi samaisa.

3. Izņem pamatni no ledusskapja. Liek virsū zemenes – ja lielas, pārgriež uz pusēm. Pēc tam liek siera un biezpiena pildījumu. Atkal ievieto ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Atlikušās zemenes pārber ar cukuru un pavāra, kamēr izdalās sula. Izberž caur sietiņu.

5. Želatīnu 30 minūtes izmērcē aukstā ūdenī. Sasilda, neļaujot uzvārīties, un tievā strūkliņā ielej ogu biezenī. Samaisa un lej virsū kūkai. Liek ledusskapī uz divām stundām. Pirms pasniegšanas sagriež porcijās. Rotā ar svaigām zemenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.