Mācība. Aizdomāties un dalīties 1

Kad pēcsvētku otrdienā Latvijas plašsaziņas telpu aplidoja vēsts par dziedātāja un TV raidījumu vadītāja Valtera Frīdenberga onkoloģisko saslimšanu un līdzekļu vākšanu ārstēšanai Vācijā, jau pirmajās minūtēs tika saziedoti sākotnējiem izmeklējumiem nepieciešamie padsmit tūkstoši. Taču ziedošana dāsni turpinājās, un nedēļas nogalē Valtera ārstēšanai kontā jau bija sabiruši vairāk nekā 100 tūkstoši eiro.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Lasīt citas ziņas

Pat ja kādam mulsinoša liekas divdomīgā situācija, ka sabiedrībā plaši atpazīstamiem cilvēkiem ir vieglāk savākt ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus nekā ierindas ļaudīm, tomēr priecāsimies par katru gadījumu, kad spējam atvērt savas sirdis un naudas makus labdarības vārdā.

Turklāt šajā gadījumā ar Valteru, kurš ir īpaši pazīstams un iemīļots skolu jauniešu vidē, labā ziņa varētu būt tieši izglītojošā dimensija – gan vairāk aizdomāties par veselības nozīmi savā un līdzcilvēku dzīvē, gan mācīties dalīties ar tiem, kuri nonākuši grūtībās. No tā ieguvēji galu galā būsim mēs visi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.