Foto – Matīss Markovskis

Prosas biezputra ar kanēli – sātīgām un vērtīgām brokastīm 0

Sastāvdaļas
* 320 g prosas
* 450 g piena
* 450 g ūdens
* 30 g cukura
* šķipsniņa sāls
* kanēlis vai ābolu pulveris
* ķirbju, dižbrūkleņu vai cidoniju sukādes

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uzvāra ūdeni ar pienu. Pieber cukuru, sāli pēc vēlmēm. Tad pievieno labi noskalotu prosu vai prosas pārslas un vāra. Pārslas ir gatavas 10 minūtēs, bet putraimi vārās ilgāk.

Pasniedzot putrai uzkaisa kanēli vai ābolu pulveri. Lai brokastis būtu vēl gardākas un vērtīgākas, pievieno sukādes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Padoms. Liene Sondore iesaka, kā vēl citādi gatavot prosu: trīs reizes noskalo, pēc tam dažas minūtes pavāra un atstāj uzbriest. Pēc 20 minūtēm putra ir gatava ēšanai. Prosas putru ļoti labi var gatavināt multivāres katlā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.