Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru 0

Pagatavošana

Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.

Reklāma
Reklāma
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
TV24
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
Lasīt citas ziņas

Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.

Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.