Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru 0

Pagatavošana

Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Čivļi kopā ar čangaļiem… Labdien!” Lembergu pamatīgi samulsinājis Saeimas plāns saistībā ar Alūksni
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Lasīt citas ziņas

Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.

Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.