Foto – Anda Krauze

Rudenīga recepte gardēžiem. Gardi! Miežu risoto ar ķirbi un spinātiem 0

Miežu risoto ar ķirbi un spinātiem – burvīga un viegli pagatavojama recepte, ko man iemācīja garšu meistars Edgars Jaudzems.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Noskaloju un novāru miežus. Izkarsētu ķirbja mīkstumu samīcu un pievienoju miežiem. Pēc garšas piemetu svaigi maltus melnos piparus, drusku sāls un nedaudz citrona sulas. Izkausēju katliņā sviestu, līdz tas kļūst gaiši brūns un sāk smaržot pēc riekstiem.

Lieku šķīvī risoto, pārleju ar brūno sviestu, dekorēju ar spinātu lapiņām, ķirbja gabaliņiem un sēklām. Nudien gardi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.